Δ. Παπαδημούλης: Όσοι περιμένουν ρήξη και διάσπαση θα γεράσουν περιμένοντας!


papadimoulis newΌσοι  περιμένουν ρήξη με τους δανειστές και διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ  θα “γεράσουν περιμένοντας”, δήλωσε σήμερα το πρωί στον ANT1 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης. 

“Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα ζωντανό κόμμα και με διαφορετικές απόψεις και με εσωκομματική δημοκρατία, δεν είναι και δεν θα γίνει ποτέ ένα αρχηγικό κόμμα. Είναι λογικό και αυτονόητο όσοι είναι στην πρώτη γραμμή είτε είναι στην ηγεσία είτε στην ΚΟ να ζητούν ενημέρωση, συμμετοχή, συμβολή, σε αυτή τη διαπραγμάτευση που κορυφώνεται αλλά όσοι περιμένουν ρήξη, πτώση της κυβέρνησης με ψήφο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ και τα λοιπά θα γεράσουν περιμένοντας”, είπε.

Για την διαπραγμάτευση με τους εταίρους εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στον Αλέξη Τσίπρα ότι θα φέρει την καλύτερη δυνατή συμφωνία για την Ελλάδα.

“Είναι μια μάχη που κάνει η κυβέρνηση με επικεφαλής τον πρωθυπουργό να πετύχουμε συμφωνία, την καλύτερη δυνατή. Αν ήταν να επιδιώξουμε απλώς μια συμφωνία ο,τι να ναι θα την είχαμε κάνει από την πρώτη εβδομάδα. Φυσικά θα υπάρξει και η ενημέρωση και η αξιολόγηση και η κριτική στην ώρα της”, σημείωσε.

SHARE