Δ. Κουτσούμπας: “Άδειασε” την Λιάνα που είπε “τσογλάν μπόι” τον Τσίπρα

“Γενικά εγώ δεν θα χρησιμοποιούσα τέτοια έκφραση, ούτε το ΚΚΕ χρησιμοποιεί τέτοιες ως πολιτικές εκφράσεις. Ήταν μια έκφραση της στιγμής”, δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας καλούμενος να σχολιάσει την κίνηση της Λιάνας Κανέλλη να χαρακτηρίσει τον Αλέξη Τσίπρα “τσογλάν μποι”.

Μιλώντας στο Star είπε, όμως, πως αυτό που εκείνον τον ενόχλησε περισσότερο είναι ότι “ο Τσίπρας έδωσε άδεια για να γυριστεί ένα ντοκιμαντέρ για το πρόσωπο του”.

«Αυτό μπορείς στα ελληνικά λεξικά να βρεις πάρα πολλές λέξεις να το χαρακτηρίσεις. Από αμετροέπεια και αμοραλισμό μέχρι καιροσκοπισμό και τυχοδιωκτισμό και ό,τι άλλο θέλετε ή οι θεατές, που μας βλέπουν, μπορούν να βάλουν, γιατί τέτοιο πράγμα είναι», είπε.

Όπως πρόσθεσε αυτό “δεν το έκαναν εμβληματικές φυσιογνωμίες, ηρωικές μορφές του τόπου και μάλιστα εν ζωή, να δώσουν δηλαδή άδεια να γίνουν ντοκιμαντέρ που να τους προβάλλουν. Από αυτή την άποψη πρέπει να απαντήσουν τα στελέχη, τα μέλη και ο κόσμος που ακολουθεί τον ΣΥΡΙΖΑ και να μην πιάνονται από επιμέρους εκφράσεις, που όπως και η ίδια η Λ. Κανέλλη είπε δεν συνιστούν πολιτικό χαρακτηρισμό”.

SHARE