Δεν τα βρήκαν ΟΤΟΕ – τραπεζίτες – Έρχονται κινητοποιήσεις από τους τραπεζοϋπαλλήλους

otoe newΣε αδιέξοδο κατέληξε και η σημερινή συνάντηση των τραπεζοϋπαλλήλων με τους τραπεζίτες, καθώς δεν κατέληξαν σε συμφωνία για την κλαδική συλλογική σύμβαση. Η ΟΤΟΕ προαναγγέλει μαζικές κινητοποιήσεις για τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Η Εκτελεστική Γραμματεία της ΟΤΟΕ συνεδριάζει αύριο εκτάκτως στις 14.00, προκειμένου να λάβει αποφάσεις για κινητοποιήσεις.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΟΤΟΕ “οδηγήθηκε στην απόφαση για την έκτακτη σύγκλιση της Εκτελεστικής Γραμματείας για την λήψη αγωνιστικών αποφάσεων, μετά την παρελκυστική τακτική των εργοδοτών στις διαπραγματεύσεις για την Κλαδική ΣΣΕ”.

“Μετά τις παράλογες και προκλητικές απαιτήσεις που διατύπωσαν στην έναρξη των διαπραγματεύσεων και ενώ στη συνέχεια άλλαξαν συμπεριφορά δηλώνοντας ότι θέλουν να υπάρξει συμφωνία για την Κλαδική ΣΣΕ, σήμερα, εντελώς αιφνιδιαστικά, άλλαξαν εκ νέου την στάση τους κάνοντας επίδειξη αδιαλλαξίας και προκλητικότητας. Μετά από αυτήν την εξέλιξη η απόφαση για Απεργιακές Κινητοποιήσεις τη Μεγάλη Εβδομάδα είναι μονόδρομος για την ΟΤΟΕ”.
Και καταλήγει η ΟΤΟΕ: Τα περιθώρια τελείωσαν. Αν οι Τραπεζίτες δεν αναλάβουν τις ευθύνες τους και συνεχίσουν τις προκλήσεις, τις παλινωδίες και την παρελκυστική τακτική, όλα μπορεί να τιναχθούν στον αέρα… με απρόβλεπτες συνέπειες.

SHARE