Δεκαεξάχρονη “λολίτα” …πήρε όλη την ομάδα της Χέρτα Βερολίνου – Σεξουαλικό σκάνδαλο

 

Heute in der B.Z.Σεξουαλικό σκάνδαλο με πέντε ποδοσφαιριστές της Χέρτα Βερολίνου και μία 16χρονη με την οποία φέρεται να ήρθαν σε σεξουαλική επαφή οι άντρες συγκλονίζουν την γερμανική κοινή γνώμη.

Η νεαρή κοπέλα αποκάλυψε στη γερμανική εφημερίδα «ΒΖ» πως ήρθε σε σεξουαλική επαφές με παίκτες του ποδοσφαιρικού συλλόγου, ενώ παρέδωσε φωτογραφίες και μηνύματα που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς της.

Ολα ξεκίνησαν όταν η ανήλικη κοπέλα, συνοδευόμενη από τον μικρότερο αδεφό της, θέλησε να πάρει αυτόγραφα από τους αγαπημένους της ποδοσφαιριστές. Τα αυτόγραφα ωστόσο, δεν ήταν τόσο αθώα, καθώς οι ζωηροί γκολτζήδες έγραψαν και τον αριθμό του τηλεφώνου τους…

Το κορίτσι δεν δίστασε να στείλει πρώτη μήνυμα σε έναν από αυτούς, με αποτέλεσμα να διαπιστώσει ότι τα τηλέφωνα ήταν πέρα για πέρα αληθινά.

Σύμφωνα με όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας οι παίκτες της Χέρτα της έστελναν μέχρι και φωτογραφίες με τα γεννητικά τους όργανα και ζητούσαν από την ανήλικη να τους στείλει γυμνές φωτογραφίες της! Η μικρή απάντησε στέλνοντας φωτογραφίες διακοπών, οι οποίες φυσικά δεν ικανοποίησαν τους άντρες.

Μάλιστα, ένας από τους ποδοσφαιριστές της Χέρτα πρότεινε στην κοπέλα, μέσω ενός κοινού φίλου τους, να της δώσει 1.000 ευρώ για στοματικό σεξ.

Η 16χρονη συνευρέθηκε σεξουαλικά με αρκετούς από τους παίκτες της Χέρτα, οι οποίοι την επισκέπτονταν στο δωμάτιο του σπιτιού της.

Για έναν από αυτούς η νεαρή είπε στην «BZ»: «Ηταν ευαίσθητος, σχεδόν ντροπαλός. Εξεπλάγην όταν μου είπε πως δεν έχει ξανακάνει κάτι τέτοιο παρότι ήταν παντρεμένος».

Η 16χρονη κατάγεται από εύπορη οικογένεια και όπως είπε στους δημοσιογράφους ομολόγησε τις πράξεις της στους γονείς της.

Τα μηνύματα και τις φωτογραφίες που αντάλλαξε με τους ποδοσφαιριστές η ανήλικη τις έχει παραδώσει στην εφημερίδα. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει, η 16χρονη δεν είχε καταλάβει σε καμία περίπτωση ότι είχε ξεκινήσει ένα παιχνίδι στο οποίο τους κανόνες τους έβαζαν άλλοι…«Ηταν σκληροί κανόνες, κανόνες των αντρών, κανόνες επαγγελματιών».

Ο μάνατζερ της ομάδας ωστόσο, από την πλευρά της ομάδας, Μίχαελ Πρέετς πιστεύει πως η ιστορία της 16χρονης έχει ως μόνο στόχο να βλάψει τη Χέρτα.

 

 

SHARE