Φάε μάτια ψάρια… Δείτε που περνούν τις διακοπές τους οι κροίσοι της τεχνολογίας [ΦΩΤΟ]

Oι διακοπές τους είναι κάτι αδιανόητο για τον κοινό θνητό. Οι δισεκατομμυριούχοι της τεχνολογίας αντιμετωπίζουν διλήμματα σοβαρά. Που να αναπαυτούν, στο νησί τους, σε κάποιο από τα πολλά σπίτια τους, στη θαλαμηγό;

Κάποιοι, όπως ο Λάρι Ελισον της Oracle έχει να επιλέξει από μια ποικιλία σπιτιών ανά τον κόσμο, ο Ρίτσαρντ Μπράνσον είναι πιστός στο νησί του, ενώ ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ συμπεριφέρεται ως κοινός θνητός.

Ο Μπιλ Γκέιτς αγόρασε πρόσφατα στη Φλόριντα 4,8 στρέμματα, όπου υπάρχουν τεράστιοι στάβλοι για τα άλογα της κόρης του, αξίας 8.700.000 δολαρίων.

Ο Ερικ Σμιντ της Google ψάχνει ένα σπίτι στο Λονδίνο, αλλά προς το παρόν ξεκουράζεται στο παλιό σπίτι της Ελεν ντε Τζενέρις, που απέκτησε το 2007 για 20 εκατομμύρια δολάρια.


Ο Πολ Αλεν της Microsoft διαθέτει τεράστια ακίνητη περιουσία. Ένα από τα σπίτια του, είναι ένα υπέροχο αρχοντικό στο Μαλιμπού που κόστισε 25.000.000 δολάρια.

Ο Τζεφ Μπέζος της Amazon, γείτονας με τον Τομ Κρουζ, ξεκουράζεται στην 25 εκατ. δολαρίων έπαυλή του στο Μπέβερλι Χιλς. Το αρχοντικό διαθέτει ένα θερμοκήπιο, γήπεδο τένις και ένα τεράστιο υπαίθριο χώρο. Το ακίνητο είναι πάνω από 2 στρέμματα και 11.000 τετραγωνικά πόδια

 

Ο Λάρι Ελισον της Oracle έχει πληθώρα επιλογών. Από το Porcupine Creek, το οποίο αγόρασε για 43 εκατομμύρια δολάρια – ένα σπίτι 18.430 τετραγωνικών συν 1.860 τετραγωνικά για καθένα από τα τέσσερα σπίτια επισκεπτών – μέχρι το νησί Λανάι στη Χαβάη που του κόστισε 600 εκατ. δολάρια.

 

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ και η Πρισίλα Τσαν πήγαν στη Χαβάη. Απλά…

 

Ο Ντέιβ Μόριν του Facebook βρίσκεται σε διακοπές στις Μαλδίβες. Πηγαίνει και για σκι στο Μπίβερ Κρικ και μένει στο Ritz Carlton βεβαίως.

 

Ο Ρίτσαντ Μπράνσον δεν χάνει ποτέ ευκαιρία να επισκεφτεί το νησί του, το Νέκερ, που αγόρασε κάποτε μόνο 180.000 δολάρια και σήμερα αξίζει δεκάδες εκατομμύρια.

Πηγή: iefimerida

SHARE