Δείτε ποιούς μήνυσε η Ραχήλ Μακρή και το δημοσίευμα που την έκανε έξαλλη

Η δημοσιογράφος Δέσποινα Κονταράκη αφέθηκε ελεύθερη, αφού πρώτα οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών στο αστυνομικό τμήμα του Νέου Ηρακλείου. Αναζητείται και ο δημοσιογράφος Γιώργος Κουβαράς, καθώς και ο εκδότης της εφημερίδας, Αλέξης Σκαναβής. Φημολογείται ότι η κ.Ραχήλ Μακρή , έχει υποβάλλει μηνύσεις και κατά του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη και του εκδότη του Βήματος Σταύρου Ψυχάρη, για ανάλογο δημοσίευμα.

Αφορμή για την μήνυση της κ. Μακρή αποτέλεσε δημοσίευμα στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής το οποίο η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. θεώρησε ότι την θίγε. Το επίμαχο απόσπασμα έχει ως εξής:

«Η ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗ στάση του προέ­δρου του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και η αλήστου μνήμης κραυγή της ανεκδιήγητης Ραχήλ Μα κρή των ΑΝ.ΕΛ., «ότι βάζετε αθώους στη φυλακή», είναι το λιγότερο τραγική. Ανερυθρία- στα, ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε την παραίτηση των υπουργών Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης, συντασσόμενος εγκληματικά με την επιχειρη­ματολογία της Χρυσής Αυγής ότι η δίωξη των μελών της εί­ναι πολιτική!

Ανερυθρίαστα, η Ραχήλ Μακρή βάφτισε αθώ­ους εκείνους που έδιναν εντο­λές ή συμμετείχαν στα τάγμα­τα εφόδου, που ξεχύνονταν τις νύχτες στους δρόμους προς αναζήτηση θυμάτων. Εκείνους που έθρεψαν το μί­σος και οδήγησαν στις δολο­φονίες του Παύλου Φύσσα και του Σάχζαντ Λουγκμάν.»

 

 

SHARE