Γ. Μηλιός (ΣΥΡΙΖΑ): Ο Γ. Στουρνάρας είναι ο χειρότερος υπουργός Οικονομικών της μεταπολίτευσης!

Ως «τον χειρότερο για τους εργαζόμενους υπουργό Οικονομικών από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα» χαρακτηρίζει τον Γιάννη Στουρνάρα ο υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μηλιός, με αφορμή δηλώσεις του για το πρωτογενές πλεόνασμα.

Ο κ. Μηλιός τονίζει ότι ο κ. Στουρνάρας ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχει καμία δυνατότητα διαπραγμάτευσης με την τρόικα, ούτε καν για το πετρέλαιο θέρμανσης, παρά μόνο αν καταφέρει με κάποιον τρόπο να εμφανίσει πρωτογενές πλεόνασμα. Ο υπουργός, προσθέτει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, εκπροσωπεί μια κυβέρνηση που για να πετύχει πρωτογενές πλεόνασμα κλείνει νοσοκομεία, βάζει «λουκέτο» στη δημόσια τηλεόραση και στην αμυντική βιομηχανία, αφήνει τον ΕΟΠΥΥ να καταρρεύσει. Έτσι, ο κ. Στουρνάρας επιδιώκει να παρουσιάσει «πρωτογενές πλεόνασμα», με την κοινωνία γονατισμένη και εξουθενωμένη και έχει το θράσος να δηλώνει ότι δεν ανησυχεί, υπογραμμίζει.

Αλλά ακόμη και αυτό το επιχείρημα του κ. Στουρνάρα, ότι με την ακολουθούμενη καταστροφική για τους πολλούς πολιτική επιτυγχάνεται πρωτογενές πλεόνασμα, είναι εντελώς έωλο, προσθέτει ο κ. Μηλιός και καλεί τον υπουργό Οικονομικών να απαντήσει:

SHARE