Γκόμενα του Μπερλουσκόνι με 24 κιλά κοκαίνης…

Γυναίκα που συμμετείχε στην επίσημη αντιπροσωπεία που συνόδευε τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, στις συνόδους της G8 και της G20 στον Καναδά πριν από τέσσερα χρόνια, συνελήφθη σε αεροδρόμιο ενώ μετέφερε μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης.

Η Φεντερίκα Γκαλιάρντι συνελήφθη στη Ρώμη όπου είχε μόλις φθάσει από τη Νότια Αφρική, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων ANSA. Η αστυνομία ανακάλυψε 24 κιλά κοκαΐνης στην αποσκευή χειρός της.

Η Γκαλιάρντι, ηλικίας 30 ετών, είναι γνωστή με το παρατσούκλι «Η Λευκή Κυρία» στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης καθώς για πρώτη φορά την είχαν παρατηρήσει να βγαίνει από το πρωθυπουργικό αεροσκάφος του Μπερλουσκόνι ντυμένη στα λευκά.

Το πρώην μοντέλο, που κρατείται από τις ιταλικές αρχές, είχε προκαλέσει σκάνδαλο όχι μόνο για την παρουσία της δίπλα στον Καβαλιέρε, αλλά και για το γεγονός ότι αμειβόταν με 45.000 ευρώ ετησίως από τη θέση της ως υπεύθυνης της Γενικής Γραμματείας του Λαού της Ελευθερίας (PDL) για την περιοχή του Λάτζιο.

 

 

Η εφημερίδα Ιλ Φάτο Κουοτιντιάνο σημείωσε ότι ο σύντροφος μιας άλλης γυναίκας που συνδέεται με τον Μπερλουσκόνι, της Μαριστέλ Πολάνκο, το 2011 καταδικάστηκε σε 8 χρόνια κάθειρξη αφού κρίθηκε ένοχος για διακίνηση ναρκωτικών —η αστυνομία τον συνέλαβε με 12 κιλά κοκαΐνης στην κατοχή του.

 

SHARE