Γιουσέιν Μπολτ: Τέλος στην καριέρα του το 2016

Bolt of Jamaica celebrates winning the men's 200 metres final at the IAAF World Athletics Championships in DaeguΑκόμα τρία χρόνια θα τον απολαμβάνουμε! Όπως μετέδωσε το ESPN, μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016 στην Βραζιλία, ο Γιουσέιν Μπολτ θα σταματήσει να αγωνίζεται και να σαρώνει -ακολούθως- τα μετάλλια.

Και παλιότερα είχε υπάρξει έντονη φημολογία πως στο Ρίο Ντε Τζανέιρο θα ρίξει… αυλαία, αλλά πλέον είναι δεδομένο, καθώς το επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Τζαμαϊκανός.

«Νομίζω πως θα είναι η κατάλληλη στιγμή να αποσυρθώ, στην κορυφή και έχοντας κυριαρχήσει για τόσο μεγάλο διάστημα. Πάντως για να θεωρούμαι ανάμεσα στους αθλητές-θρύλους (Μοχάμεντ Άλι, Πελέ), όλων των εποχών (σε όλα τα σπορ), θα πρέπει να συνεχίσω μέχρι τέλους», ήταν τα λόγια του.

Μιλάμε φυσικά για την απόλυτη… αστραπή! Δικά του τα παγκόσμια ρεκόρ στα 100 και 200 μέτρα. Έχει συνολικά 6 χρυσά σε Ολυμπιακούς Αγώνες και 10 σε παγκόσμιο επίπεδο (εκ των οποίων τα 8 χρυσά). Και ενώ έχει ακόμα μια τριετία για να μαζέψει πολλά ακόμα!

Πηγή: sport -fm.gr

SHARE