Γιατί “τρελαίνει” τους ΑΕΚτζήδες η Ρένα Δούρου…

Με την Ρένα Δούρου τα έχουν στην ΑΕΚ. Αιτία ο …”πόλεμος” που φαίνεται να ξεκινά μεταξύ της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Αττικής και του Δημήτρη Μελισσανίδη στον οποίο ο νυν περιφερειάρχης Γ. Σγουρός έχει υποσχεθεί 20 εκατ. ευρώ για την ανέγερση του νέου γηπέδου στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Τις τελευταίες ημέρες τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων και τα σάιτ που ασχολούνται με την ΑΕΚ “φιλοξενούν” συνεχώς τις δηλώσεις της κας Δούρου.

Η κυρία Δούρου απέφυγε να πάρει θέση στην τελευταία συνέντευξή της στον REAL FM όταν ρωτήθηκε για τα 20.000.000 ευρώ που έχουν ήδη εγκριθεί για την κατασκευή του γηπέδου από την περιφέρεια που φιλοδοξεί να διοικήσει και απέφυγε να πει αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει ή όχι την νομοθετική ρύθμιση για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

Γιατί αυτό το θέμα επανέρχεται στο προσκήνιο προεκλογικά; Ποιος κοροϊδεύει ποιόν;
Προειδοποιώ ότι όσοι στρατοί κι αν εξαπολυθούν εναντίον μου, κι εναντίον της «Δύναμης Ζωής», δεν πρόκειται να κάνουμε βήμα πίσω από τις αξίες μας. Και να μην κάνουμε εκπτώσεις. Να μην φτιάξουμε το γήπεδο που θέλουν αυτοί και όχι το γήπεδο που αξίζει στην ιστορία μιας ομάδας που ανεξάρτητα τι είναι ο καθένας μας, γιατί δεν είμαστε όλοι ΑΕΚ και εγώ δεν θα παριστάνω τώρα στα 39 μου ότι έγινα ΑΕΚ για χάριν της υποψηφιότητάς μου…

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της Ωρας για Σπορ:

Untitled

SHARE