Γεωργιάδης: Η Αριστερά είναι η αύξηση των φόρων

Σε δηλώσεις του, στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, “Πρακτορείο 104,9 fm”, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφέρθηκε στην αποψινή ομιλία του προέδρου της ΝΔ στο συνεδριακό κέντρο “Ι.Βελλίδης” στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βάζει τα πράγματα στη θέση τους (…) Τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα θα θέσει το πλαίσιο των πραγμάτων που πρέπει να κάνει η Ελλάδα γρήγορα διότι αλλιώς θα μπούμε σε ένα νέο φαύλο κύκλο μεγάλης κρίσης».

Υποστήριξε δε, ότι, «πιστεύω ότι αν εισακουστούν οι προτάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα έχει μέλλον» και πρόσθεσε πως «εάν συνεχίσει η κυβέρνηση τη ρότα που έχει χαράξει της κωλυσιεργίας (…)θα έχουμε πολύ δύσκολο μέλλον. Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης θα δώσει ελπίδα ότι ναι, μπορούμε να έχουμε καλύτερη Ελλάδα».

«Όπως βλέπετε την πετρελαιοκηλίδα να απλώνεται στον Σαρωνικό και την κυβέρνηση να κοιτάει και τον κ. Τσίπρα να μην μπορεί να παραιτήσει ούτε τον κ. Κουρουμπλή έτσι ακριβώς άφησαν την Ελλάδα να πέσει μέσα σε έναν βούρκο. Και μέσα στο βούρκο θα μένουμε όσο ο κ. Τσίπρας μένει στην καρέκλα του», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι, «η Αριστερά είναι η αύξηση των φόρων» και πρόσθεσε πως «ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μειώσει τους φόρους».

SHARE