Γεννηματά: Στον Θερμαϊκό έχουν πνιγεί οι υποσχέσεις που έδωσε ο Α.Τσίπρας

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στον ΣΚΑΙ. Συγκεκριμένα, η κα Γεννηματά σημείωσε ότι: “Ο κ. Τσίπρας γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος πηγαίνοντας στη ΔΕΘ. Εκεί στον Θερμαϊκό έχουν πνιγεί οι υποσχέσεις που έδωσε”, και επισήμανε πως πρέπει να μπει ένα “τέρμα στις ψεύτικες υποσχέσεις”.

“Με λαθρεμπόριο ελπίδας δεν λύνονται τα προβλήματα της χώρας”, πρόσθεσε και τόνισε πως χρειάζεται ένα σχέδιο που θα υλοποιηθεί τα επόμενα χρόνια αλλιώς “θα μπούμε σε πολύ δύσκολα μονοπάτια και επικίνδυνες καταστάσεις”.

Χαρακτήρισε μάλιστα ντροπή αυτά που γίνονται στην Ελλάδα όπως να κατάσχονται μισθοί και συντάξεις επισημαίνοντας ότι έως το τέλος του χρόνου θα έχουμε 5.000 πληστειριασμούς.

Κεντροαριστερά

Η κα Γεννηματά εμφανίστηκε αισιόδοξη για το εγχείρημα ανασύνταξης της Κεντροαριστεράς. “Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση γιατί πήρα αυτή την πρωτοβουλία. Μπορούμε να ενωθούμε, μπορούμε να δώσουμε ξανά αυτό που πρέπει στην Κεντροαριστερά”, είπε και προέβλεψε ότι οι επόμενες εκλογές, “θα είναι ντέρμπι για τρείς”.

Σχετικά με τις μετεκλογικές συνεργασίες η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε πως “έχουμε χαράξει αυτόνομη πορεία. Τώρα χρειάζεται να γίνει αλλαγή του πολιτικού σκηνικού και να πάει η Ελλάδα εμπρός. Αυτό θα το συζητήσουμε μετά την ετυμηγορία του ελληνικού λαού”.

Τέλος για το δικό της όραμα και πως θέλει να φτιάξει το κόμμα εάν εκλεγεί η ίδια στην ηγεσία του, τόνισε: “Θέλω να φτιάξω το κόμμα που θα εκπροσωπεί τα εκατομμύρια των αγνοουμένων Ελλήνων”.

SHARE