Γεννηματά: Ο ελληνικός λαός επιθυμεί μια ολοκληρωμένη συμφωνία

ImageHandler (1)

Από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά στο πλαίσιο της συνάντησής της με τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, έκανε λόγο για λάθη και καθυστερήσεις τα οποία μεγάλωσαν το κόστος που καλείται σήμερα να πληρώσει ο ελληνικός λαός

Η κ. Γεννηματά τόνισε πως: «Ο ελληνικός λαός επιθυμεί μια ολοκληρωμένη συμφωνία που θα εξασφαλίζει την ισότιμη συμμετοχή τής χώρας μας στην ευρωζώνη. Σε αυτή την ευθύνη δεν ανταποκρίθηκε η κυβέρνηση» προσθέτοντας ότι «πέντε μήνες εγκλωβισμένη στα προεκλογικά ψέματα, τις εσωτερικές της αντιθέσεις και την επικοινωνιακή διαχείριση της προσαρμογής στην πραγματικότητα. Λάθη και καθυστερήσεις μεγάλωσαν το κόστος που καλείται σήμερα να πληρώσει ο ελληνικός λαός».
Η κ. Γεννηματά, υπογράμμισε ότι «αυτή την ώρα, οι εταίροι μας καλούνται να αναγνωρίσουν τις προσπάθειες που έγιναν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει από το 2012 και αφορούν και στις περαιτέρω ρυθμίσεις για το χρέος αλλά και αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που τόσο πολύ έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή η Ελλάδα. Δεν είναι ώρα για την δικαίωση κανενός παρά μόνο για την δικαίωση της ελπίδας του ελληνικού λαού. Είμαστε εδώ γιατί η ελπίδα είναι στην Ευρώπη. Είμαστε εδώ για να παλέψουμε για το συμφέρον της χώρας, γιατί μόνο αυτό θα κρίνει και θα καθορίσει τη στάση μας».

SHARE