Βρε καλώς τον… Εμφανίστηκε ο υιός Μπαλτάκου – Παρέμβαση Μεϊμαράκη για το ξύλο στη Βουλή

μπλ

Στο Αρχηγείο Λιμενικού παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί ο γιος του Τάκη Μπαλτάκου, Δημήτρης. Η αστυνομία τον αναζητούσε, έπειτα από τα επεισόδια που προκάλεσε την Τετάρτη στους διαδρόμους του κοινοβουλίου, ανταλλάσσοντας γροθιές με βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Παρέμβαση Μεϊμαράκη

Την παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Ευάγγελου Μεϊμαράκη, προκάλεσε η προσωπική κριτική από τον Δημήτρη Παπαδημούλη για την αντίδραση της φρουράς στο επεισόδιο των ξυλοδαρμών από τον υιό Μπαλτάκο.

«Για το θέμα αυτό έγινε συζήτηση στη Διάσκεψη των Προέδρων χθες και ενημέρωσα ότι ζήτησα αυστηρά, να έχω πλήρη ενημέρωση αυτού του τραγικού και κακού γεγονότος για τη Βουλή» είπε ο πρόεδρος της Βουλής και σχολίασε πως «άγνωστο γιατί, ο κ. Παπαδημούλης βάλλει με εμπάθεια προσωπικά εναντίον του λέγοντας ότι είναι κρυπτόμενος» αν και ο ίδιος βρίσκεται εδώ για απαντήσεις.

Ο κ. Μεϊμαράκης ανέφερε πως ζήτησε αμέσως ΕΔΕ και παρουσίασε προσωρινό πόρισμα στη διάσκεψη, ενώ σημείωσε πως«εδώ δεν είναι αστυνομία, αλλά φρουρά», η οποία δεν μπορεί να συλλάβει αλλά να απομακρύνει και να παραδώσει στην αστυνομία.

SHARE