Βουλευτές ΠΑΣΟΚ προς Γ. Στουρνάρα: “Να μη χάσει ο κόσμος τα σπίτια του…”

Αίτημα να υπάρξει ευνοϊκή ρύθμιση για τους δανειολήπτες ώστε να μην χάσει ο κόσμος τα σπίτια του, μετέφεραν στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ), Γιάννη Στουρνάρα, ομάδα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα, οι βουλευτές Φίλιππος Σαχινίδης, Θάνος Μωραίτης, Χρήστος Πρωτόππαπας και Δημήτρης Καρύδης συνάντησαν τον κ. Στουρνάρα και συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο τα νοικοκυριά όσο και ο επιχειρηματικός κόσμος.

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ζήτησαν από τον διοικητή της ΤτΕ να υπάρξει ευνοϊκή ρύθμιση ώστε να μην χάνει ο κόσμος τις κατοικίες του.

Στο πλαίσιο της επανεξέτασης του νέου Κώδικα Δεοντολογίας των τραπεζών για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια που θα εφαρμοστεί από το 2015 και αναμένεται να δοθεί τις επόμενες ημέρες στη δημοσιότητα, η αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ παρουσίασε στον Διοικητή της ΤτΕ τις θέσεις του κόμματος για το θέμα των κόκκινων δανείων δίνοντας έμφαση στα δάνεια νοικοκυριών, αλλά και των επιχειρήσεων.

Νέα συνάντηση, αυτή τη φορά με τον υπουργό Ανάπτυξης Νίκο Δένδια, ο οποίος έχει ολοκληρώσει το προσχέδιο ρύθμισης για τα επιχειρηματικά δάνεια, θα έχουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, την προσεχή Τρίτη

SHARE