Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο …Τουρκοφάγος! Μία καταπληκτική δήλωση στο newsbomb – Απολαύστε τη!

 

«Δεν απέχουμε πολύ από τα ματοβαμμένα Ίμια» «Έχω να πω ότι κυριαρχεί και διαπερνά ολόκληρη την ψυχή μου το «ουκ ελάττω παραδώσω»  και το «αμύνεσθαι περί πάτρις».  Όφειλαν οι τότε κυβερνώντες τη χώρα, όταν παρέδωσαν τη Μαρίνα Ζέας σε ιδιώτες, να έχουν βάλει ασφαλιστική δικλίδα με την οποία να απαγορεύει  την πώληση των δικαιωμάτων τους, σε πολίτες χώρας η οποία έχει ανιστόρητες και απαράδεκτες διεκδικήσεις εις βάρος της εθνικής  και εδαφικής μας ακεραιότητας.

Μάλιστα, λένε όχι μόνο σε Τούρκους αλλά σε τούρκικη εταιρεία στην οποία συμμετέχει και το μετοχικό ταμείο στρατού της Τουρκίας.

Θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας, αν αυτό ανταποκρίνεται στην αλήθεια, για να μην περάσει. Πρέπει να ξέρετε ότι είναι πολύ δύσκολο να παρέμβει ένας δήμαρχος σε μια διαδικασία μεταξύ δύο ιδιωτών.

Θέλω όμως να πω ότι  εμείς θα παρέμβουμε ούτως ή άλλως, γιατί οι ιδιώτες της Ελλάδος, που πωλούν τα δικαιώματα τους σε τουρκική εταιρεία ή όποιας άλλης προέλευσης, χρωστάνε αυτά που έπρεπε να έχουν δώσει στο Κράτος κάθε χρόνο και θα τα διεκδικήσουμε. Και βεβαίως να είμαστε σε επαγρύπνηση. Όλος ο Ελληνικός λαός να είναι σε επαγρύπνηση. Η Τουρκία δεν έχει παραιτηθεί των ανιστόρητων και απαράδεκτων βλέψεων της. Δεν πρόκειται οι τρίτοι, οι ξένοι, να μας υπερασπιστούν, εμείς πρέπει. Μην ξεχνάμε ότι δεν απέχουμε πολύ από τα ματωμένα Ίμια, ούτε από την μαρτυρική Μεγαλόνησο, όπου ο Ελληνισμός υπέστη δυο βαριές ήττες. Με ευχολόγια και με συνθήματα τα προβλήματα δεν επιλύονται. Ούτε με υπουργούς «Τσοχατζόπουλους» όπου κάνουν τα εξοπλιστικά μας προγράμματα  πλούτο και χλιδή στη ζωή τους».

ΠΗΓΗ: NEWSBOMB.GR
SHARE