Βίκυ Σταμάτη: Ήθελα να παντρευτώ με τον Άκη σε χωριό – Εκείνος επέμενε Παρίσι λόγω εχθρικών σχέσεων με την πρώην σύζυγο

Εννέα χρόνια μετά τον πολύκροτο γάμο του πρώην υπουργού στη γαλλική πρωτεύουσα η Βίκυ Σταμάτη υποστηρίζει, σύμφωνα με την Real News, ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν εκείνος που επέλεξε το Παρίσι, ενώ εκείνη σύμφωνα με τα λεγόμενα του δικηγόρου τους δεν είχε πρόβλημα να κάνει το γάμο της ακόμη και σε…. χωριό!

Λίγο πριν το γάμο οι σχέσεις του ζευγαριού με την πρώην σύζυγο του υπουργού ήταν εχθρικές και όπως υποστηρίζει η Βίκυ Σταμάτη για αυτό και ο Άκης Τσοχατζόπουλος επέμενε να παντρευτούν εκτός Ελλάδας για να αποφύγουν τυχόν φασαρίες …

H σύζυγος του πρώην υπουργού υποστηρίζει πως οι καλεσμένοι της ήταν μόνο 33 άτομα και πως ο στολισμός της εκκλησίας ήταν πολύ απλός.

Όσο για την δεξίωση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ένα από τα πιο ακριβά ξενοδοχεία του κόσμου, η κ.Σταμάτη το δικαιολόγησε λέγοντας πως επιλέχτηκε εξαιτίας του γεγονότος ότι ήταν δίπλα στην εκκλησία που παντρεύτηκαν.

«Επειδή κατηγορήθηκα λόγω του ότι κάναμε τον γάμο στο εξωτερικό, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι αυτό κρίθηκε απαραίτητο για λόγους προσωπικής μας προστασίας. Εννοώ ότι η απόφαση του συζύγου μου να προβεί σε δεύτερο γάμο προκάλεσε προσωπικές αντιθέσεις και έχθρες από ορισμένα πρόσωπα. Και ήταν γνωστό ότι τα πρόσωπα αυτά θα αντιδρούσαν με απρόβλεπτες ενέργειες, γεύση των οποίων είχαμε πάρει νωρίτερα.

SHARE