ΒΟΥΛΗ: Απόψε τα “αλάνια” της πολιτικής “πλακώνονται” για τον υπόκοσμο του Noor 1

NOOR1

NOOR 1: Θυελλώδης αναμένεται η αποψινή συζήτηση στη Βουλή για την υπόθεση του Noor 1 και τις πολιτικές διαστάσεις που πήρε, μετά τις τηλεφωνικές επαφές που αποκαλύφθηκε πως είχε ο υπουργός Π.Καμμένος  με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη ο οποίος φέρεται να έχει ζητήσει προστασία για να προβει σε αποκαλύψεις.

Την συζήτηση στην Ολομέλεια προκάλεσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης με επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε για το σκέλος της τηλεφωνικής επικοινωνίας, η οποία όμως…παρεξηγήθηκε από την πλευρά της κυβέρνησης, η οποία έφτασε να καταλογίζει στη ΝΔ συγκάλυψη του σκανδάλου.

Ο υπουργός Καμμένος αναμένεται να προβεί σε αποκαλύψεις «με στοιχεία και ονόματα» για τη σκοτεινή αυτή υπόθεση, που αφορά τον εντοπισμό προ τριετίας, του Noor 1 με 2 τόνους ηρωίνη, τη σύλληψη μελών του πληρώματος και τους «μυστηριώδεις θανάτους», οκτώ εξ΄αυτών οι οποίοι, εκτός από κρατούμενοι, ήταν και βασικοί μάρτυρες….

  • H κυβέρνηση καλεί τη ΝΔ να πάρει θέση για την ουσία της υπόθεσης, να κατονομάσει τον επιχειρηματία που βρίσκεται πίσω από αυτήν και να εξηγήσει γιατί η ηγεσία της τον  υπερασπίζει με τέτοιο σθένος.
  • Η ΝΔ διαχωρίζει την υπόθεση «Noor1» από την παρέμβαση Καμμένου, επισημαίνοντας ότι «το ποιος είναι ένοχος ή όχι θα το κρίνει η Δικαιοσύνη με αδιάβλητες διαδικασίες και όχι ο υπουργός Άμυνας με μεθοδευμένες και προκατασκευασμένες καταθέσεις και επιλογές ανακριτών και εισαγγελέων».

Εν ολίγοις…πάμε απόψε πολύ πίσω…

 

Στίχοι: Βασίλης Τσιτσάνης, Βλάχος Μουσική: Βασίλης Τσιτσάνης, Βλάχος Πρώτη εκτέλεση: Βασίλης Τσιτσάνης, Βλάχος

 

 

Σωτήρη Γαβαλά ΗΡΩΙΝΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑΚΙ (ΠΡΟΥΣΑ) (1936) Μουσική-Στίχοι:Σωτήρης Γαβαλάς Τραγούδι:Στελλάκης Περπινιάδης

SHARE