Αυτό θα είναι το τέλος στη διαπραγμάτευση Ελλάδας – δανειστών!

 

 Το 75% των Ελλήνων θέλει παραμονή στο ευρώ.

– Η κυβέρνηση και προσωπικά ο Πρωθυπουργός, γνωρίζουν ότι καμία εντολή δεν έχουν από τις  εκλογές του Ιανουαρίου  να προχωρήσουν σε ρήξη με τους δανειστές που θα σημαίνει την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.

– Η Ε.Ε χρειάζεται την Ελλάδα, άσχετα αν δεν το αναγνωρίζει και …κάνει πως δεν καταλαβαίνει τι μπορεί να σημάνει ένα πραγματικό Grexit.

– Οι ΗΠΑ, όπως και το 2012, έτσι και τώρα, θα βάλουν το χεράκι τους την ώρα που αυτές θα κρίνουν για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα και να παραμείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη.

– Όσοι ονειρεύονται Ρωσίες, Κίνες, BRICS, Περσίες και Βενεζουέλες, απλώς κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.

– Επαναστάσεις γίνονται όταν ο λαός βρίσκεται στους δρόμους και δηλώνει σύμφωνος, όχι με τις ψευτοτσαμπουκαλίδικες δηλώσεις, αλλά με την απόφαση για ρήξη και όπου βγεί. Στην περίπτωση της Ελλάδας, ο λαός βρίσκεται στους καναπέδες, στις καφετέριες, στις καθημερινές του αγωνίες και σε λίγο, στις ελληνικές παραλίες.  Είναι βουβός! Και η βουβαμάρα, είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για κάθε εξουσία. Είτε δεξιά, είτε αριστερά.

Με βάση αυτές τις απλές παραδοχές, ετοιμαστείτε να δείτε τη συνέχεια του έργου της διαπραγμάτευσης Ελλάδας – ΕΕ- ΔΝΤ , βασιζόμενοι στις ατάκες μιας αθάνατης ελληνικής ταινίας με τον …Ζίκο.

 

 

bankwars

SHARE