Αυτοί είναι οι 10 πλουσιότεροι τηλεαστέρες

Δεν καταλαβαίνουν από κρίση και …λιτότητα οι τηλεαστέρες που βρίσκονται στη λίστα του περιοδικού “Forbes” με τους πλουσιότερους ανθρώπους της τηλεόρασης και συνεχίζουν να βγάζουν …”τρελά” λεφτά.

Η Oprah Winfrey δεν κατάφερε να είναι στη κορυφή παρόλο που θεωρείται η βασίλισσα της Αμερικανικής τηλεόρασης καθώς ψηλότερα απο εκείνη βρίσκεται πλέον ο “κακός” των talent show Simon Cowell, κριτής του “X-factor” και του “American Idol”, που πρόσθεσε στο λογαριασμό του 71εκ. ευρώ μέσα σε ένα χρόνο!

Δεύτερος αλλά εξίσου ικανοποιημένος από τις απολαβές του ο ραδιοφωνικός παραγωγός και κριτής του “America’s got Talent” Howard Stern, o οποίος είχε κέρδη 70εκ ευρώ.  Τρίτος είναι ο Glen Beck του καναλιού “Fox” με σχεδόν 68εκ ευρώ, ακολουθούμενος από την Oprah με 58 εκ ευρώ.

O ψυχολόγος Dr. Phil McGraw ο οποίος είχε ετήσια έσοδα 54,3εκ. ευρώ είναι 5ος στην λίστα. Στην έκτη θέση ο παρουσιαστής Rush Limbaugh με απολαβές περίπου49εκ. ευρώ, έβδομος ο Donald Trump με 47εκ ευρώ και όγδοος ο Ryan Seacrest με 45εκ ευρώ.

Στις δύο τελευταίες θέσεις βρίσκονται η Ellen DeGeneres με 42εκ ευρώ και τελευταία ερχεται η Judy Sheindlen με 35εκ ευρώ.

SHARE