Απλήρωτοι δημοσιογράφοι σε 6 εφημερίδες! Δείτε τις

 

– Ο εκδότης Χάρης Οικονομόπουλος σε συνάντηση που είχε με τον εκπρόσωπο των εργαζομένων στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ  είπε ότι έως τις 20 Σεπτεμβρίου, πιστεύει πως θα μπορέσει να βάλει ένα ποσό από τους τρεις μήνες που χρωστάει στο προσωπικό… Το θέμα είναι ότι μέχρι τοτε οι εργαζόμενοι στην Ελευθεροτυπία θα κοντεύουν να κλείσουν τέσσερις μήνες απλήρωτοι. Και θα πρέπει να καταβληθεί τουλάχιστον ένα μηνιάτικο (του Ιουνίου) για να μπορούμε να μιλάμε για εξόφληση. Κι αυτό για να μην ξεπεραστεί το ψυχολογικό όριο του «τρεις μήνες απλήρωτοι», αν φυσικά υπάρχει τέτοιο όριο…

-Στο «Κέρδος» οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα βρίσκονται στην δεύτερη εβδομάδα απεργιακών κινητοποιήσεων καθώς ο βασικός μέτοχος Θωμάς Λιακουνάκος αρνείται να καταβάλει τα δεδουλευμένα έξι μηνών!

– Το ίδιο και στην «Εξπρές» όπου έχουν ξεχάσει από πότε έχουν να πληρωθούν και οι κινητοποιήσεις κρατούν περισσότερο από δύο μήνες.

-Δύο με τρεις μήνες απλήρωτοι είναι οι εργαζόμενοι και στην εβδομαδιαία εφημερίδα Επενδυτής των Σκαναβή- Μπενέκου ενώ παρόμοια προβλήματα υπάρχουν και στον Ελεύθερο Τύπο.

-Αγνωστο παραμένει από πότε έχουν να πληρωθούν στην εφημερίδα «Η Ελλάδα αύριο» καθώς ο εκδότης-διευθυντής συνεχώς υπόσχεται πως θα εξοφλήσει τα χρέη του απέναντι στους εργαζόμενους και ουδέποτε το πράττει…

zoornalistas.blogspot.gr

SHARE