Απεργία καθηγητών: ΤΕΛΟΣ! – Δεν τα βρίσκουν ούτε μεταξύ τους – Κρίμα για τον κλάδο, τον ρεζιλεύουν οι ακραίοι συνδικαλιστές

Όλα δείχνουν ότι η περίφημη απεργία των καθηγητών μέσα στις εξετάσεις θα “κοπεί”, όχι από την επιστράτευση, αλλά … από τους ίδιους! Ένταση επικράτησε στη γενική συνέλευση των Προέδρων των τοπικών ενώσεων των καθηγητών (ΕΛΜΕ), η οποία διήρκησε περισσότερο από 12 ώρες, όταν αργά  το βράδυ της Τετάρτης τέθηκε το ερώτημα για το εάν υπάρχουν ή όχι οι όροι και οι προϋποθέσεις για να υλοποιηθούν απεργιακές αποφάσεις.

Πενήντα επτά  ψήφισαν λευκό, 18 ψήφισαν ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για απεργία και εννέα ότι δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Πέμπτη θα συνεδριάσει εκ νέου η διοίκηση της ΟΛΜΕ και θα επανεξετάσει την κατάσταση. Ωστόσο φαίνεται πως δεν θα επιμείνει στην αρχική πρόταση για απεργιακές κινητοποιήσεις μέσα στις πανελλαδικές εξετάσεις που αρχίζουν την Παρασκευή 17 Μαΐου.

Για μία ακόμα φορά οι ακραίες φωνές συνδικαλιστών παρασύρουν ένα σοβαρό κλάδο εργαζομένων σε …ρεζίλεμα, φέρνοντάς τον αντιμέτωπο με την κοινωνία.

SHARE