Απίστευτο! Ιταλός “πήρε” το κεφάλι Ουκρανής με τσεκούρι!

 

Ένα τραγικό περιστατικό συγκλονίζει τη Ρώμη, καθώς ένας 35χρονος αποκεφάλισε με τσεκούρι μία 38χρονη Ουκρανή στη βίλα όπου εργαζόταν ως οικιακή βοηθός.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά δημοσιεύματα, ο δράστης Φεντερίκο Λ. ήταν γιος αξιωματικού του ιταλικού στρατού, ενώ πριν το αποτρόπαιο έγκλημα είχε φροντίσει να ντυθεί με στολή παραλλαγής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα επιχείρησε να ξεφύγει, ενώ οι κραυγές της ακούστηκαν στις κατοικίες που βρίσκονται κοντά στη βίλα της μεγαλοαστικής συνοικίας της ιταλικής πρωτεύουσας.

Μία δεύτερη οικιακή βοηθός κάλεσε την ιταλική αστυνομία δηλώνοντας πως μία γυναίκα φωνάζει «βοήθεια».

Όταν έφτασαν οι άνδρες των τοπικών αρχών, ο δολοφόνος αποπειράθηκε να τους επιτεθεί με το ίδιο τσεκούρι που σκότωσε τη γυναίκα, αλλά οι αστυνομικοί τον πυροβόλησαν τραυματίζοντάς τον, ενώ μετά τη μεταφορά του σε κοντινό νοσοκομείο εξέπνευσε.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο άνδρας ήταν φιλοξενούμενος των ιδιοκτητών της πολυτελούς κατοικίας εδώ και δύο μήνες, ενώ συνέχιζε να μένει σε αυτό ακόμα και όταν η οικογένεια είχε φύγει για διακοπές.

Την ίδια ώρα, λέγεται πως επιχείρησε να κόψει σε κομμάτια τη σορό της άτυχης γυναίκας, ενώ πριν τη δολοφονία φέρεται να είχε έντονο φραστικό επεισόδιο μαζί της.

SHARE