Απίστευτοι διάλογοι στην Βουλή! Οι προδότες, οι κρεμάλες και τα γουναράδικα…

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή με αφορμή τη συζήτηση στην Ολομέλεια για το πολυνομοσχέδιο με τους βουλευτές να αναταλλάσουν βαριές εκφράσεις και να ρίχνουν το επίπεδο στα …τάρταρα!

Την αρχή έκανε η βουλευτής των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή που, χρησιμοποιώντας φρασεολογία… πεζοδρομίου, εκτόξευσε απειλές κατά των βουλευτών του κυβερνητικού συνασπισμού.

«Θα σας κρεμάσουμε όλους», φώναξε η κυρία Μακρή, για να εισπράξει την απάντηση του βουλευτή της ΝΔ Ιορδάνη Τζαμτζή: «Θα μας κλ… τα αρχ… Κάτσε κάτω! Μιλάς τώρα κι εσύ, που διορίστηκες με το ΠΑΣΟΚ στο Δημόσιο;».

Διαμαντόπουλος: «Ραντεβού στα γουναράδικα»

Ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος ειπε: «Ολοι αυτοί μας λένε ότι δεν εκβιάζονται και είναι αποφασισμένοι για ρήξη και ανατροπή. Εχουν αυτή την αποφασιστικότητα που θα πει αυτό που έλεγε και ο Αρης Βελουχιώτης όταν πήγαινε με τους συντρόφους του για να απελευθερώσει τον τόπο: “Ραντεβού στα γουναράδικα”».

Από την πλευρά της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σοφία Σακοράφα, χαρακτήρισε το Παρατηρητήριο για τους ΟΤΑ «αποθέωση της άμεσης δικτατορίας», χαρακτήρισε την κυβέρνηση «συμμορία της καταστροφής» και θεώρησε πως είναι «καθήκον της να καταλογίσει προσωπικές ευθύνες» στους κ.κ. Σαμαρά, Βενιζέλο, Μητσοτάκη και Καψή, διακρίνοντας στην πολιτεία τους, «επιβιώσεις του κατοχικού δωσιλογισμού».

Ο βουλευτής της ΝΔ, Ανδρέας Λυκουρέντζος, με την σειρά του μίλησε ευθέως για την «διασύνδεση κομμάτων με την τρομοκρατία». «Λαμβάνουν χώρα μέσα στο κοινοβούλιο συμπεριφορές οι οποίες είναι έξω από το πνεύμα, το γράμμα και την ουσία της δημοκρατίας», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Λυκουρέντζος και πρόσθεσε: «Ακούσαμε ομιλίες που ήταν προκηρύξεις τρομοκρατικών οργανώσεων».

SHARE