Απίστευτη επίθεση Φίλη στον Βαρουφάκη: “Έχει πει πολλές…. μ@@@ίες”

filhs2Επίθεση κατά του Γιάνη Βαρουφάκη εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει πει πολλές… μαλακίες και πρόσθεσε ότι εξαιτίας αυτών που λέει μετατρέπεται σε πρόβατο επί σφαγής μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Συμπλήρωσε λέγοντας πως αν ίσχυαν αυτά που λέει θα έπρεπε να είναι η πρώτη δίκη σε ειδικό δικαστήριο, «αλλά δεν ισχύουν», πρόσθεσε προκαλώντας την αντίδραση μια ολιγάριθμης μερίδας στελεχών που φώναζαν «αίσχος».

Επίσης ο κ. Φίλης εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο χάρτης δεν επιτρέπει στην Ελλάδα να βρίσκεται  έξω από την «κακή» ευρωζώνη. Ανέφερε ότι το μυστικό Ρlan B σημαίνει πραξικόπημα. Μιλώντας για τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ στην ελληνική κοινωνία τόνισε ότι η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ δεν δόθηκε με συνείδηση αριστερής ψήφου, είναι ψήφος αναζήτησης εμπιστοσύνης στο νέο. Εκτίμησε πως ο λαός επιμένει ως πρώτη επιλογή του να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Π.ΛΑΦΑΖΑΝΗ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είμαστε όλοι. Δεν θα κάνω εγώ τον ιδιοκτήτη του. Δεν μπορεί να κάνει τον ιδιοκτήτη της αριστεροσύνης ο Λαφαζάνης. Δεν είναι δυνατόν πάνω στην υπογραφή του πρωθυπουργού με την οποία σώθηκε από τη χρεοκοπία η χώρα, να κάνει εκ του ασφαλούς ασκήσεις αριστερής αντιπολίτευσης η πλατφόρμα και ο Παναγιώτης  Λαφαζάνης, αυτό δεν είναι ηθικό», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, εξακοντίζοντας βέλη κατά του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

 «Ένα κόμμα είναι εθελοντική ένωση στη βάση κοινών αξιών και του πολιτικού στοιχείου. Όποιος δεν θέλει ενότητα,  βγαίνει εκτός πλαισίου από μόνος του. Πρωτεύον είναι το εθνικό και το κοινωνικό όχι το κομματικό»
SHARE