Αντώνης Βαρδής: Δίνει μάχη για τη ζωή – Έκκληση για αίμα κάνει η κόρη του

Δύσκολη μάχη δίνει ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης Αντώνης Βαρδής για να μείνει στη ζωή.

Ο διάσημος Έλληνας καλλιτέχνης, ο οποίος τον περασμένο Μάιο ταξίδεψε στη Γερμανία όπου και υπεβλήθη σε εγχείρηση εγκεφάλου για αφαίρεση όγκου, παρουσίασε επιπλοκές και μπήκε στο νοσοκομείο Γεννηματά στις αρχές Ιουλίου.

Τα παιδιά του, Καλλιστώ και Γιάννης είναι συνεχώς στο πλευρό του. Το ίδιο και οι πολύ καλοί του φίλοι, διάσημοι και μη.

Το πρωί της Τρίτης, η 35χρονη κόρη του έκανε έκκληση για αίμα για τον πατέρα της μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook.

«Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας! Ζητείται αίμα για τον Αντώνη Βαρδή. Στο Γενικό Κρατικό Αθηνών (Γεννηματάς) οποιαδήποτε ομάδα αίματος, στο όνομα Αντώνιος Βαρδής του Ανδρέα. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Με εκτίμηση, η οικογένειά του», ήταν το μήνυμά της στα social media.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση πολλών με πρώτο από όλους τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος όχι μόνο αναπαρήγαγε το μήνυμα της Καλλιστούς, αλλά πήγε και ο ίδιος να δώσει αίμα. Την έκκληση της κόρης του γνωστού μουσικοσυνθέτη αναπαρήγαγαν και άλλοι επώνυμοι όπως η Ναταλία Γερμανού, ο Θέμης Γεωργαντάς, η Έλλη Κοκκίνου, η Μαρία Ηλιάκη.

«Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκρισή σας. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, απλά χρειαζόμαστε αίμα», ήταν το δεύτερο μήνυμά της, λίγες ώρες αργότερα.

SHARE