Αλ. Μητρόπουλος: Οι δανειστές δεν θα υποχωρήσουν

mhtropoulosΤην εκτίμησή ότι οι δανειστές δεν θα υπαναχωρήσουν στις διαπραγματεύσεις τους με την Αθήνα εξέφρασε μιλώντας στον ΑΝΤ, ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος.

«Έχω την αίσθηση ότι οι δανειστές δεν θα κάνουν πίσω, ότι βρισκόμαστε σε πολύ δύσκολη στιγμή για το ελληνικό ζήτημα. Από το ύφος τους, από τα λόγια τους, από το θράσος τους και από την ειρωνεία τους της χθεσινής μέρας, πιστεύω ότι όντως οχυρωμένοι στο κείμενο της 20ης Φλεβάρη δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν πίσω», είπε χαρακτηριστικά.

Για το κείμενο των δανειστών είπε πως «είναι απορίας άξιο και έχει σοκάρει όλους τους Έλληνες, πως μετά από τέσσερις μήνες διαπραγμάτευσης οι δανειστές είχαν το θράσος, είχαν το δικαίωμα να προβάλλουν αυτό το σκληρό κείμενο που στην ουσία είναι μανιφέστο κοινωνικής γενοκτονίας».

Για το ενδεχόμενο εκλογών αναγνώρισε ότι «και για μας θα είναι δυσχερές να πάμε σε εκλογές με το mail Τσακαλώτου, με τις 47 σελίδες, διότι περιέχει πολλά ζητήματα που είναι μακριά από τις προγραμματικές δηλώσεις».

 

SHARE