Αλλεργία στα debate έχει ο Αλέξης Τσίπρας;

Αντιμέτωποι με τα σημαντικότερα ερωτήματα για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα βρεθούν οι τέσσερις βασικοί υποψήφιοι για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ, Μάρτιν Σουλτς, Γκι Φέρχoφσταντ και Σκα Κέλερ, για δεύτερη φορά μέσα σε είκοσι τέσσερις ώρες καθώς στις 15.30 ώρα κεντρικής Ευρώπης θα διεξαχθεί η δεύτερη προεκλογική τηλεμαχία.

Οι κορυφαίοι υποψήφιοι θα βρεθούν στους χώρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχουν στο debate που διοργανώνει το δίκτυο «Euranetplus».

Η συζήτηση η οποία θα διαρκέσει περίπου μια ώρα και θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά, θα χωριστεί σε θεματικές ενότητες που αφορούν στα σημαντικότερα ζητήματα και τις σπουδαιότερες προκλήσεις της Ε.Ε., όπως η ενέργεια, η κινητικότητα των εργαζόμενων, η ανεργία και η περαιτέρω ενοποίηση της Ε.Ε.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος για την προεδρία της Κομισιόν με το κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστερά, κύριος Αλέξης Τσίπρας θα απέχει και από αυτή την τηλεμαχία, μετά την απουσία του από τη χθεσινή πρώτη ιστορική τηλεοπτική αναμέτρηση των κορυφαίων υποψηφίων. 

SHARE