Αλέξης Τσίπρας – ΣΥΡΙΖΑ: “Κοινοβουλευτικός λιποτάκτης” ο Αντώνης Σαμαράς

Νέα επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά, εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας, χαρακτηρίζοντάς τον «κοινοβουλευτικό λιποτάκτη», καθώς «αποφεύγει, όπως ο διάολος το λιβάνι, να έρχεται στη Βουλή».

Μιλώντας με κοινωνικούς φορείς της Καρδίτσας, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ επέκρινε τον Πρωθυπουργό, τονίζοντας πως «έχει περάσει μία εβδομάδα από αυτό το μεγάλο σκάνδαλο δεν έχει έρθει να δώσει εξηγήσεις».

«Αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι προσπαθεί να ρίξει και την ευθύνη στην αντιπολίτευση για την επιλογή του να μην έρθει στη βουλή αυτή τη βδομάδα να δώσει εξηγήσεις για τον εξ’ απορρήτων του, τον κ. Μπαλτάκο ο οποίος συνομιλούσε με την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή» υποστήριξε, συμπληρώνοντας πως «η Συζήτηση προ Ημερήσιας Διάταξης που ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ για να δώσει εξηγήσεις ο πρωθυπουργός για το διεθνή διασυρμό της χώρας μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις δεν θα γίνει αύριο, αλλά θα γινόταν δήθεν μεθαύριο διότι μπορεί ο πρωθυπουργός, αλλά δεν μπορεί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης γιατί έχει ταξίδι στο εξωτερικό».

Παράλληλα, κατέστησε τον Αντώνη Σαμαρά ως μοναδικό και αποκλειστικό υπεύθυνο για το σκάνδαλο Μπαλτάκου, τονίζοντας πως «φανερώθηκε ότι ο αντ’ αυτού του πρωθυπουργού, που προφανώς εν γνώσει του, συνευρισκόταν και συνομιλούσε με τον «αντ’ αυτού» του Φύρερ που βρίσκεται στον Κορυδαλλό».

«Όλοι συνειδητοποιούν ότι αυτοί που μας κυβερνούν δεν έχουν ιερό και όσιο» διέτεινε, καταλήγοντας πως «δεν θα διστάσουν να χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο, προκειμένου να ανακόψουν την ορμητική πορεία του λαού και του ΣΥΡΙΖΑ προς την κυβέρνηση της κοινωνικής σωτηρίας και άρα προς την ανατροπή των πολιτικών τους σχεδίων».=

SHARE