Αθήνα – Θεσσαλονίκη σε 3,5 ώρες – Το σχέδιο για να προτιμήσουν το τρένο οι ταξιδιώτες

 

Το 2017 θα έχει ολοκληρωθεί το πρόγραμμα ηλεκτροκίνησης των συρμών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ώστε να καταστεί εφικτή η πραγματοποίηση σε 3,5 ώρες του ταξιδιού Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Μέχρι τότε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ φιλοδοξεί να προσελκύσει περισσότερους επιβάτες από τη μια με την εισαγωγή προγράμματος επιβράβευσης των τακτικών πελατών, το οποίο θα τεθεί σε πλήρη εφαρμογή από τον επόμενο μήνα, και από την με την επέκτασ της υπηρεσίας των «Τραινοταξί» σε άλλες πέντε πόλεις (Λάρισα, Βόλο, Κατερίνη, Έδεσσα, Ξάνθη), αρχής γενομένης από τον Οκτώβριο.

Από τον ίδιο μήνα θα ξεκινήσει και η εξυπηρέτηση κατ’ οίκον στη Θεσσαλονίκη, σε πολύ προνομιακές τιμές, για τη μεταφορά του επιβάτη με ταξί από και προς το σπίτι του και τον σιδηροδρομικό σταθμό.

Από το Σεπτέμβριο εξάλλου θα τεθεί σε πιλοτική εφαρμογή σε ένα βαγόνι πρωτοποριακό πρόγραμμα ψυχαγωγίας, το οποίο θα δίνει στους επιβάτες τη δυνατότητα να επιλέγουν μεταξύ 20 ταινιών, που θα προβάλλονται στο κινητό, το λάπτοπ ή το tablet τους, στη διάρκεια του ταξιδιού.

Κάνοντας την εγγραφή τους στην ιστοσελίδα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, οι τακτικοί επιβάτες μπορούν να επωφεληθούν από μια σειρά ειδικών προνομίων, όπως η κατά προτεραιότητα πρόσβαση στα φθηνά εισιτήρια των 9 και 19 ευρώ στο δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη.

SHARE