“ΑΥΓΗ” ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ – Ο ΑΛΕΞΗΣ, Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ Ο Τ.ΛΙΟΥ…

 

Στην Πολιτική η τελευταία λέξη Με αυτή τη φωτογραφία Τσίπρα – Μέρκελ πλαισιώνεται το βασικό θέμα του σαίτ avgi.gr που φέρει τον τίτλο “Στην Πολιτική η τελευταία λέξη” με υπότιτλους  “Αλ. Τσίπρας: Πλησιάζουμε σε λύση που θα αναδιανέμει τα βάρη”, “ Κρίσιμες διαβουλεύσεις στο ανώτατο επίπεδο: G7 στη Δρέσδη και τριμερής Μέρκελ – Ολάντ – Γιούνκερ τη Δευτέρα”.
Η έντυπη έκδοση της ΑΥΓΗΣ φιλοξενεί στο πρωτοσέλιδο, φωτο του Πρωθυπουργού με την Α.Μέρκελ και τον αμερικανό υπουργό Οικονο0μικών Τζακ Λιου.
Διαβάστε το κείμενο, δείτε το πρωτοσέλιδο και…βγάλτε τα συμπεράσματά σας…

 

“Πολιτικό ήταν ευθύς εξαρχής το ελληνικό πρόβλημα, πολιτική μπορεί να είναι εν τέλει και η λύση. Οι πολιτικοί, οι αρχηγοί των θεσμών και των κυβερνήσεων καλούνται πλέον να επισφραγίσουν τη μεγάλη πρόοδο που έχει συντελεστεί στη διαπραγμάτευση και να επιδείξουν την αναγκαία πολιτική βούληση για να κλείσουν τα τελευταία αλλά σημαντικά θέματα που παραμένουν ανοιχτά για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

“Αποφασιστικότητα και ψυχραιμία” στην τελική ευθεία της διαπραγμάτευσης συνέστησε ο Αλ. Τσίπρας. “Οι θεσμοί να αναλάβουν τις ιστορικές τους ευθύνες” έναντι της Ελλάδας, της Ευρωζώνης και της διεθνούς οικονομίας, επισήμαναν κυβερνητικές πηγές.

* Αλ. Τσίπρας: Πλησιάζουμε σε λύση που θα αναδιανέμει τα βάρη

* Κρίσιμες διαβουλεύσεις στο ανώτατο επίπεδο: G7 στη Δρέσδη και τριμερής Μέρκελ – Ολάντ – Γιούνκερ τη Δευτέρα”

SHARE