ΑΕΚ: Στουρνάρας, Παναγιωτόπουλος, Μιχελάκης υπογράφουν για το γήπεδο

 

Στην ΑΕΚ περιμένουν να τρέξουν οι εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου προκειμένου η νομοθετική ρύθμιση να κατατεθεί στη Βουλή προς ψήφιση.

Την περασμένη Πέμπτη ο φάκελος αφού υπεγράφη από τον Γιάννη Μανιάτη του ΥΠΕΚΑ, εστάλη στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα. Είναι ο δεύτερος κατά σειρά που θα πρέπει να βάλει την υπογραφή του και ακολουθούν τα υπουργεία Πολιτισμού και Εσωτερικών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο κ. Στουρνάρας δεν ασχολήθηκε με το θέμα του γηπέδου αυτές τις ημέρες, λόγω των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, ωστόσο οι διαβεβαιώσεις που έχουν πάρει στην ΑΕΚ αναφέρουν πως ο υπουργός Οικονομικών θα μεριμνήσει ώστε άμεσα να φύγει ο φάκελος από το γραφείο του.

Στο μεταξύ στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας είχε ως μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης την απομάκρυνση των σκουπιδιών από το άλσος στον χώρο που βρισκόταν το παλιό «Γεώργιος Μόσχος».

Αποφασίστηκε να γίνει σε πρώτη φάση προκήρυξη ενδιαφέροντος, προκειμένου η μεταφορά του σκουπιδότοπου να πραγματοποιηθεί με όλες τις νόμιμες διαδικασίες.

 

protothema.gr

SHARE