ΑΔΩΝΙΣ: Κανένας λόγος δεν υπάρχει για την απεργία στα νοσοκομεία την Τετάρτη

Έκκληση στους γιατρούς και στους εργαζόμενους στα νοσοκομεία να μην προχωρήσουν στην 24ωρη απεργία που έχει εξαγγελθεί για την Τετάρτη, απηύθυνε σήμερα το πρωί ο υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε δηλώσεις τους στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι θα πρέπει να «ξανασκεφτούν» την απεργία καθώς, «θα ταλαιπωρήσουν τον κόσμο χωρίς κανένα λόγο».

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να κλείσει κανένα νοσοκομείο και δεν θα απολυθεί κανένας εργαζόμενος, για αυτό, όπως είπε, «όλη αυτή η φασαρία που πρόκειται να γίνει την Τετάρτη δεν έχει νόημα».

Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι θα ξαναπάει στο «Αττικό» Νοσοκομείο παρά τα όσα έγιναν την Παρασκευή, τονίζοντας ότι δεν έχει καμία διάθεση για καυγάδες.

Όπως γνωστοποίησε και νωρίτερα μέσω Twitter, στις 10 το πρωί στο γραφείο του θα συναντηθεί με το σωματείο υπαλλήλων του Αττικόν, «προς άρση των μεταξύ μας παρεξηγήσεων και καθορισμό νέας επισκέψεως».

Τέλος, μιλώντας στον ANT1 προανήγγειλε ότι κάθε εβδομάδα θα επισκέπτεται δύο με τρία νοσοκομεία, ενώ υποστήριξε πως θα γίνουν προσλήψεις στον ΕΟΠΥΥ με σκοπό να μπορούν οι ασφαλισμένοι να εξυπηρετούνται χωρίς καθυστερήσεις.

SHARE