Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Δ. Αλειφερόπουλος

Tην τελευταία του πνοή άφησε σήμερα σε ηλικία 47 ετών, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Αλειφερόπουλος.

Ο Δημήτρης Αλειφερόπουλος ανηκε για χρόνια στο δυναμικό του ALPHA, ενώ τελευταία εργαζόταν στο bankingnews.gr και στην εφημερίδα «Δημοκρατία».

Την οδύνη του για τον πρόωρο θάνατο του δημοσιογράφου τουκοινοβουλευτικού ρεπορτάζ Δημήτρη Αλειφερόπουλου εξέφρασε ο Πρόεδροςτης Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης με την ακόλουθη δήλωσή του:

«Είναι μεγάλη η οδύνη της απώλειας του Δημήτρη Αλειφερόπουλου, ενός νέου ανθρώπου, συζύγου και πατέρα, τον οποίο γνώρισα προσωπικά μέσα από την καθημερινή παρουσία του στη Βουλή ως δημοσιογράφου του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ. Ήταν ένας άοκνος εργάτης της ενημέρωσης, την οποία υπηρετούσε με επαγγελματισμό και ευπρέπεια, αλλά προπάντων ένας ευγενής άνθρωπος που σε κέρδιζε με την καλλιέργεια, τη σεμνότητα και τη θετική του διάθεση. Τα συλλυπητήριά μου στη σύζυγό του και τους οικείους του»

«Σήμερα μόνο δάκρυα για τον Δημήτρη.
Τα λόγια όταν μπορέσουμε να διαχειριστούμε τη θλίψη», έγραψε στο Twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

 ΣΥΡΙΖΑ

«Είναι μεγάλη η λύπη μας για το θάνατο του Δημήτρη Αλειφερόπουλου.
Τον Δημήτρη τον γνωρίσαμε ως πολιτικό συντάκτη στο ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ, πρώτα στον Alpha και, τον τελευταίο καιρό, στην εφημερίδα Δημοκρατία.
Ήταν πάντα παρών, στις πολύωρες συνεδριάσεις, στις κομματικές συσκέψεις, στη Βουλή, στην Κουμουνδούρου και μετέπειτα και στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ένας ακούραστος εργάτης της δημοσιογραφίας, που υπηρέτησε το λειτούργημά του με επαγγελματισμό και με σεβασμό στη δημοσιογραφική δεοντολογία.
Κυρίως, όμως, ήταν ένας ευγενής και όμορφος άνθρωπος, που αγαπούσε τη ζωή και την αντιμετώπιζε με αισιοδοξία και θετική διάθεση.
Απευθύνουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συναδέλφους του», ανέφερε η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

ΝΔ

«Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε ότι έχασε τη μάχη για τη ζωή, μόλις στα 47 του χρόνια, ο Δημήτρης Αλειφερόπουλος.
Ο Δημήτρης υπήρξε ένας εξαιρετικός και πολύ αγαπητός συνάδελφος, που διακρίθηκε για το ήθος και τον επαγγελματισμό του.
Στους οικείους του εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια».

SHARE