Έξω φρενών οι οδηγοί με Αστυνομία και Δήμαρχο για τα μέτρα φύλαξης

 

Έξω φρενών με την Αστυνομία “που εκτελεί εντολές” και με τον Δήμαρχο που “κουβέντα δεν βγάζει”, είναι χιλιάδες οδηγοί στην Αθήνα και τα περίχωρα. Αφορμή, τα απίστευτης έκτασης μέτρα για τη φύλαξη προσώπων όπως ο Πρόεδρος του Ισραήλ και ο απεσταλμένος του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς.

Δρόμοι, παράδρομοι έκλειναν  ολόκληρη την ημέρα σήμερα, με τους οδηγούς …στα κάγκελα και τους αστυνομικούς να μην μπορούν και να μην ξέρουν να δώσουν ούτε μία συμβουλή για το πως ο καθένας θα μπορούσε να πάει στη δουλειά του ή στο σπίτι του.

Τριτοκοσμικές καταστάσεις, με την ανοχή της κυβέρνησης (σ.σ. φροντίζει για την…καθημερινότητα των πολιτών) και του αμίλητου Δήμαρχου Καμίνη που ενώ δεν βλέπει την ταλαιπωρία των δεκάδων χιλιάδων συμπολιτών του, ασχολείται με το twitter για το παράνομο πάρκινγκ και τα τραπεζάκια των καφέ στα πεζοδρόμια.

Οι καυγάδες και οι “μούντζες” έδωσαν και πήραν στους δρόμους της Αθήνας. Σε καυγά, ο τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου, παρέσυρε και τραυμάτισε ελαφρά έναν τροχονόμο, όταν έσκισε αστυνομική κορδέλα στη συμβολή της Βασιλίσσης Σοφίας με την Δορυλαίου, μπήκε στο αυτοκίνητό του και ξεκίνησε με ταχύτητα, τραυματίζοντας ελαφρά με τον καθρέφτη του ΙΧ τροχονόμο.

Αστυνομία και Δήμος, οφείλουν να καταλάβουν ότι η Αθήνα δεν ανήκει στους επίσημους προσκεκλημένους, ούτε στα σώου που κάθε λίγο και λιγάκι οργανώνονται στο κέντρο. Ως εδώ και μη παρέκει. Και σε τελική ανάλυση, υπάρχουν και περιοχές εκτός κέντρου για να φιλοξενούν ενίοτε τους επισήμους, όπως και για να οργανώνονται οι όποιες εκδηλώσεις.

 

bankwars

SHARE