Έκραξαν τον Γ.Βαρουφάκη στο Eurogroup (video)

Eίσαι άνθρωπος που σπαταλάει το χρόνο. Ερασιτέχνης και τζογαδόρος!

 

Ο ΣΛΟΒΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ…

 

Ανάμεσα στα πολλά που άκουσε  ο Γιάνης Βαρουφάκης, στο Eurogroup, απίστευτα σκληρή ήταν και η φράση του Σλοβάκου υπουργού Οικονομικών:
«Έχεις να πληρώσεις τις συντάξεις; Γιατί εγώ δεν είχα λεφτά να πληρώσω στη Σλοβακία και δεν θα σου δώσω λεφτά για να πληρώσεις συντάξεις στην Ελλάδα», είπε στον κ. Βαρουφάκη

 

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ, ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ SPIEGEL

 

Tο γερμανικό Der Spiegel επικαλούμενο τις βαριές εκφράσεις που ακούστηκαν στο Eurogroup εναντίον του, υποστηρίζει ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι στον κόσμο του, επειδή είναι αισιόδοξος για συμφωνία.

Οπως αναφέρει το Spiegel, οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης ξεκαθάρισαν στον Γιάνη Βαρουφάκη ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία τμηματική συμφωνία ή εκταμίευση της δόσης, αν δεν ολοκληρωθεί η αξιολόγηση του ισχύοντος προγράμματος από την τρόικα.
Αναφέρει επίσης ότι ο ίδιος ο κ. Βαρουφάκης, μετά το Eurogroup μιλώντας στους δημοσιογράφους εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επίτευξη συμφωνίας.

Για να καταλήξει στο συμπέρασμα πως ο Ελληνας υπουργός είναι προφανώς ο μοναδικός που πιστεύει κάτι τέτοιο, διότι υπόλοιποι ομόλογοί του στην Ευρωζώνη, έχουν ζητήσει από την Ελλάδα να τηρήσει στο ακέραιο τις δεσμεύσεις της.

SHARE