Άδωνις Γεωργιάδης: “Όποιος ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ θα πεινάσει!” (σ.σ Άσε μας βρε Άδωνι…)

Όποιος ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ θα πεινάσει, δήλωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο ΒΗΜΑ FM, με μια ακραία τοποθέτηση που θα προκαλέσει αντιδράσεις. 

Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμόσχολίασε με θετικό τρόπο την έξοδο της χώρας στις αγορές ενώ παράλληλα κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα τον κ. Σταθάκη για την στάση του αναφέροντας χαρακτηριστικά «κάποια παιδικά τραύματα τον οδηγούν εκεί, διότι δεν εξηγείται διαφορετικά… Είναι και σοβαρός και γνώστης, οπότε κάτι άλλο, ψυχολογικό συμβαίνει».

Στην συνέντευξη του τόνισε ότι η έξοδος στις αγορές δεν σημαίνει ότι λύθηκαν τα προβλήματά χώρας, ωστόσο τη στιγμή που βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού και το 90% στοιχημάτιζε ότι βγαίνει εκτός ευρώ και ότι θα γίνει κάτι σαν την Ουκρανία και τη Συρία, η Ελλάδα στάθηκε όρθια βγαίνοντας στις αγορές.

“Μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία αυτή της χώρας έχει ο Γιάννης Στουρνάρας”, υποστήριξε.

Παράλληλα για τις ευρωεκλογές εξέφρασε την πεποίθησή του πως η Ν.Δ. θα είναι πρώτο κόμμα, ενώ ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει το πολιτικό πρόβλημα την άλλη μέρα και όχι η Ν.Δ. ή η κυβέρνηση. «Η κυβέρνηση θα έχει ανανεώσει την εμπιστοσύνη της και θα μπορέσει να οδηγήσει τη χώρα σε ασφαλές λιμάνι. Δεν λέω ότι είναι ψήφος εμπιστοσύνης οι ευρωεκλογές, αλλά μιλάμε για τον ξένο επενδυτή, όχι για το πολιτικό μας σύστημα. Είσαι επενδυτής δισεκατομμυριούχος και θέλεις να φέρεις τρία-τέσσερα δις στην Ελλάδα. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι σοβαρός. Όταν βγαίνει ο κ. Τσίπρας και λέει γιατί δανειστήκαμε από τις αγορές, όταν βγαίνει ο κ. Παπαδημούλης και κλαίει επειδή δεν πήραμε το επιτόκιο από την τρόικα, όταν η κυρία Κωνσταντοπούλου βγαίνει και απειλεί τους επενδυτές ότι θα τους πάει στη φυλακή, ε, πάει. Το έχασε. Είναι μουρλοί οι άνθρωποι! Κανένας δεν φέρνει τα λεφτά του με αυτούς στην Ελλάδα. Πάει, φεύγουν αυτοί από την εικόνα. Δεν θα φέρει άνθρωπος τα λεφτά του στην Ελλάδα, όταν βλέπει ότι θα μπλέξει με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Το καταλαβαίνει κάθε λογικός άνθρωπος αυτό. Δεν το συζητάμε. Αν ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ, θα πεινάσεις κι εσύ και τα παιδιά σου. Τέρμα»

SHARE